Produkten har blivit tillagd i varukorgen

OM OSS

Fyndhuset är varuhuset där Du hittar dina fynd till tokbilliga priser! Vi har även en fysisk butik i Malmö, Toftanäs. Du kan antingen besöka oss eller välja att handla via vår hemsida. 

Vi har stort urval av leksaker, elektronik, hälsa, skönhet, heminredning, party & presentartiklar till låga priser. Vi har alltid 30-90 % rabatt på rekommenderat marknadspris. 

Sedan 2013 har vi sålt fyndvaror till hela Sverige – och vi fortsätter att växa. Idén till butiken växte under en lång tid och efter en lång sökning av den rätta butikslokalen så hittade vi den på Toftanäs. Dock tog resan inte slut där utan det var bara en början - hemsidan skulle lanseras och en majoritet av våra produkter ska säljas via hemsidan. Valet togs för att vi vill erbjuda våra generösa priser till våra kunder i hela Sverige. 

Vårt mål är att erbjuda dig som kund kvalitetsprodukter till ett lågt pris. Du kan fynda varor hos oss via vår hemsida eller kika in i vår butik i Malmö. 

Vi på Fyndhuset vill att du som kund ska vara nöjd oavsett om du handlar på vår butik eller hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss på kundservice@fyndhuset.com om du har några frågor. 

I annat fall önskar vi dig trevlig shopping på Fyndhuset.com

-----------------------------------------------

Våra öppettider på den fysiska butiken:

Mån - Fre 10.00 - 18.00 

Lör - Sön 11.00 - 17.00

Adress: Topplocksgatan 9F 21241 Malmö

Produkter

Kundtjänst